El Triangle Molins començarà la segona fase d'obres a la primavera

Aquesta primavera començarà la segona i definitiva fase d’obres per millorar l’estacionament de Triangle Molins. Els treballs serviran per asfaltar la zona i pintaran les places d’aparcament. Amb la delimitació dels llocs d’estacionament, es preveu que la zona tingui capacitat aproximada de 350 vehicles, en comptes dels 310 que hi cabien fins ara. També s’arranjarà el segon nivell del solar de Triangle Molins. En aquest cas, es destinarà a un correcan de 400 metres quadrats que inclourà jocs d’agilitat per a gossos i fonts. Les obres tenen un cost de 198 mil euros i està previst que s’acabin a finals d’agost. 

A banda de millorar l’espai d’estacionament, des del consistori també es començarà a treballar sobre els futurs equipaments que han d’ocupar la zona, donant resposta així a la històrica demanada veïnal. L'alcalde, David Bote, destaca que un d’ells serà la quarta biblioteca pública de la ciutat.

La primera fase de les obres va consistir en una desbrossada, anivellament i arranjament dels talussos que delimiten el solar. També es va construir una escala d’accés des del pas de vianants de la riera de Cirera, es va millorar l’enllumenat i es va preparar el terra per a la seva pavimentació.