Cine fòrum sobre “Yuli” amb la coreògrafa Maria Rovira

"Yuli"

Maria Rovira presenta a Mataró la pel·lícula “Yuli”, en la que signa la coreografia. Aquest dijous dia 31 de gener a partir d’un quart de 9 del vespre serà al Foment Mataroní, on es projectarà el film i on ella mateixa oferirà un cinema fòrum un cop acabada la projecció. “Yuli” d'Icíar Bollaín, narra la vida de Carlos Acosta, llegenda de la dansa i primer ballarí negre cubà en interpretar alguns dels papers més famosos del ballet en companyies com el Houston Ballet o el Royal Ballet de Londres. Rovira ha assegurat al Mataró al Dia que tot i haver presentat la pel·lícula, que es va estrenar al desembre, a diverses ciutats d’Europa, Espanya i Catalunya, portar-la a Mataró li fa especial il·lusió.

L’altre gran projecte del 2018 de Maria Rovira ha estat ‘Carmina Burana’, que va néixer a Terrassa i es podrà veure d’aquí a ben poc a Sant Cugat. Es tracta de la primera producció de la nova companyia de Rovira “Crea Dance Company” i que, tal com ha anunciat durant l’entrevista al Mataró al Dia, es podrà veure a la ciutat el proper 21 de juliol. Un espectacle que representarà la tornada d’una estrena de la mataronina a la seva ciutat natal després de molts anys.

Maria Rovira a més aposta pel talent jove i per becar nois i noies dels 16 als 18 anys que, si son escollits, es podrien integrar a la companyia cubana Costa Danza, de Carlos Acosta.

Informa: B. Doñate / C.Sánchez