Cap de setmana tranquil als carrers de Mataró

El dispositiu de seguretat conjunt s'estén durant totes Les Santes fent especial atenció a la zona centre, el front litoral i la zona d'oci.

Deixem enrere un cap de setmana de Santes en què ja s’ha desplegat el dispositiu de seguretat conjunt entre Policia Local i Mossos d’Esquadra que, durant tota la festa, vetlla pel compliment de les mesures anticovid i el toc de queda. Un cap de setmana tranquil, que s’ha tancat sense incidents remarcables, però amb 66 identificacions. També amb algunes denúncies per diversos motius: 5 per incompliment de les restriccions horàries, 5 més per alcoholèmia, 18 denúncies de trànsit, 7 per drogues i 3 per incivisme. A més, s’han immobilitzat 6 vehicles. 

Aquest dispositiu especial inclou controls preventius dels actes públics, fent especial atenció a la zona centre, però també al front litoral i la zona d’oci. En aquest sentit, els actes de Les Santes s’han desenvolupat amb normalitat, sense aglomeracions, i tots han finalitzat dins l’horari previst, sense sobrepassar el toc de queda. Tampoc s’han detectat aglomeracions a la zona d’oci, on els tancaments també s’han fet quan tocava. 

El dispositiu s’estendrà fins al dijous, tot i i que la nit de demà, 27 de juliol, es reforçarà. Com a mesura addicional, es tallaran els passos de vianants i de vehicles al front litoral entre les nou del vespre i la una de la matinada.