Canal (Catalunya en Comú-Podem) reclama acció social

Tornar a situar les persones i les seves necessitats per davant  i garantir els drets socials de tota la ciutadania, és el canvi d’estratègia que planteja la confluència de Catalunya en Comú – Podem a les eleccions del 21 de desembre. Ho ha detallat Miquel Canal, membre de la candidatura per Barcelona. En una entrevista al programa El Mirador, Canal ha dit que cal fer un canvi en la política per blindar les competències del Govern català i que ara, per l’aplicació del 155 de la Constitució, han quedat molt reduïdes. Una estratègia que - assegura Canal - no ha seguit fins ara l’executiu de Junts pel Sí, centrat en el procés independentista i que ha buscat la confrontació sense comptar amb una majoria social al país. Per això, ha dit els Comuns busquen canviar l’eix cap a una perspectiva social.

En aquest sentit, Miquel Canal acusa els partits independentistes d’haver-se instal·lat en el “processisme” i que fa cinc anys no es parla d’altra cosa. “Un full de ruta inviable” i és per això que es fa necessari un gir en la política.

D’altra banda, el representant de Catalunya en Comú posa l’accent en la quantitat d’indecisos davant les eleccions. Moltes vegades, afirma Canal, “sobrepassats per la confrontació i la polarització de la política”. Per ell aquests indecisos tenen la clau per aconseguir fer el canvi a la política a Catalunya.

 

Informa: C.Salad.

Tags: