Boet, Mataró i Arenys tornen a la competició aquest cap de setmana

Comença el 2020 i a la lliga EBA coincideix amb l’inici de la 2a volta. El Mataró Parc Boet buscarà reaccionar a la complicada pista de l’Esparreguera. El pavelló Ramon Martí és un fortí per l’equip local que amb dues victòries més que l’equip taronja es troba en una posició més còmode. Un Esparreguera que ha obtingut 3 victòries com a local i dos com a visitant. De fet a ¡’Eusebi Millán va començar la temporada amb una triomf per 71 a 78. En un partit on el joc interior va ser clarament favorable a l’Esparreguera, però que no es va decidir fins a la pròrroga. Els mataronins no guanyen des del 18 de novembre amb el triomf contra el Calvià per 80 a 76. El tècnic parla dels seus desitjos per l'inici del nou any

Un dels darrers en obtenir la victòria a la pista Ramon Martí d'Esparreguera és l’Open Sports Arenys Bàsquet. 3 jornades enrere obtenia el que ha estat la darrera victòria de la 1a volta, després de perdre els dos darrers partits. Contra l’Ademar buscaran recuperar el Basket average amb un rival directe que al Fons de les Creus va guanyar 51 a 55. Cesar Saura parla del que desitja pel nou any.

Al grup C-B per contra el Mataró Germans Homs buscarà començar el 2020 com va acabar el 2019. Amb victòria.  S’enfronta, pe`ro, a un equip que el va guanyar en la primera jornada, i que de fet es troba còmode jugant de visitant. De 7 victòries, 4 les ha aconseguit de visitant. Charly Giralt explica que l'equip encara té marge de millora. Els mataronins provaran aquest diumenge a les 6 de la tarda de mantenir la imbatibilitat al Josep Mora, on encara no han perdut aquesta temporada, davant un equip que va derrotar esl grocs en la primera jornada de lliga.