"Amb P de Pallasso" de Cia. Sabanni esgota entrades en els seus dos passis

És una de les diverses propostes familiars del programa de Les Santes que s'emplaça a l'Escola Torre Llauder

L’espectacle amb P de Pallasso de la companyia Sabanni ha exhaurit les entrades en els seus dos passis. Un espectacle fresc i divertit on la participació dels infants hi ha tingut un paper clau. Màgia, sorpreses, humor i música en directe, de la mà de Joan Vallcorba, han estat els protagonistes de la cita que ha tingut lloc a l’Escola Torre Llauder.

Jordi Saban explica que els seus espectacles es van començar a reprogramar després del confinament. Una tornada que ha requerit adaptar la posada en escena a les circumstàncies que requereix la pandèmia. De tota manera, Saban es mostra satisfet que, a poc a poc, es torni a apostar per la cultura en directe, com s’està fent en aquestes Santes excepcionals.

Aquest no és l’únic espectacle familiar que es podrà veure aquests dies a l’Escola Torre Llauder. Demà serà el torn del muntatge “Embolic a la granja” de la Companyia La Baldufa, dimecres es podrà veure “Hansel i Gretel” de la Companyia Veus-Veus i dijous “La cigala i la formiga” de la Companyia Xip Xap.

Informa: C.Sánchez/M.Castilla