Última jornada a la Lliga EBA

La Lliga EBA posa punt i final aquest cap de setmana. Ho farà amb tan sols un dels quatre equips maresmencs en lluita per algun premi real. És el VIVE El Masnou que pot acabar com a campió de la fase regular. 

Per fer-ho ha de guanyar a la pista del Menorca amb qui ha tingut el frec a frec a la classificació durant tot el curs. És el partit de la temporada on tots dos ja han certificat la seva presència a fases. L'Arenys per la seva part marxa a Tarragona on s'enfrontarà a un equip que és vuitè i es troba a dos partits dels arenyencs. Un Arenys que opta a pujar un lloc i acabar quart.

En el mateix grup el Boet es troba entre els maresmencs i els tarragonins. És setè, juga a la pista del Sant Adrià i en cas de guanyar podria arribar a pujar un lloc, el sisè. Finalment al grup CB es viurà l'únic partit a la comarca. El Mataró Feimat rep al JAC Sants, amb qui empata a victòries. Qui guanyi es quedarà amb el novè lloc a la classificació. Tots els partits es juguen dissabte a les 19h, en horari unificat.