Carnet esportiu

Edició dilluns: Josep Maria Spa

Edició divendres: Sergi Ruiz.

 

Magazín de 25 minuts amb diverses edicions setmanals, que inclou resums de l’actualitat esportiva, resultats i classificacions, reaccions i valoracions dels protagonistes, entrevistes... D’entrada, una edició els dilluns -per repassar resultats i classificacions- i una edició els divendres com a prèvia de la competició del cap de setmana. 

L’11 de setembre de 2006, primer dia oficial d’emissions, s’estrenava el programa Carnet Esportiu FM, un espai destinat a seguir l’actualitat esportiva de la ciutat i que segueix sent a dia d’avui peça fixa a la graella de l’emissora. Una primera emissió que en aquell moment va representar tot un repte pels professionals que hi van participar: Oriol Debat, primer responsable dels Esports a Mataró Ràdio i a Jordi Rabassa, periodista esportiu.

Molts dels professionals que treballen o han treballat a Mataró Audiovisual venien del periodisme esportiu de televisió. El salt del món de la imatge a les ones, va representar un repte professional per a tots ells, sobretot a l’hora de fer transmissions de partits en directe, tal i com expliquen Josep Maria Spà, periodista i cap d’esports d’m1tv, i els periodistes esportius Francesc Andrés i Jordi Rabassa.

Una secció oberta a donar a veu a diferents esports, des dels més practicats als més minoritaris, amb la intenció de ser un altaveu del que passa esportivament a la ciutat. Un seguiment esportiu que ha ajudat a difondre l’esport local i a generar afició entre els mataronins i mataronines, tal i com afirma Joan Masriera, director esportiu del CN Mataró i el president del CE Mataró Fran Seijo.

Mataró Ràdio, hi ha sigut quan el CH Mataró aixecava la Copa Cers, el primer títol europeu que aconseguia en competició un equip de la ciutat. I també hi ha era, quan no fa ni un any, el waterpolo femení aixecava en tant sols una setmana la Copa de la Reina i la Copa LEN.

Efemèrides que han quedat gravades a les ones i que formen part de la història de la ciutat. Moments també, que per molts dels que ho van poder narrar des de primera línia, són ja inoblidables.

Com també són inoblidables altres situacions del dia a dia, o companys, que malauradament, a dia d’avui ja no hi són, com l’entrenador i més tard president del CE Mataró, Albert Gibert.

esports@mataroradio.cat

Escolta'ns a "ràdio a la carta"

Properes emissions:

Dillunsi divendres, a les 20 h.
divendres 24 - maig 20:00 Carnet esportiu
dissabte 25 - maig 00:30 Carnet esportiu (r)
dilluns 27 - maig 20:00 Carnet esportiu
dimarts 28 - maig 00:30 Carnet esportiu (r)
divendres 31 - maig 20:00 Carnet esportiu
dissabte 01 - juny 00:30 Carnet esportiu (r)
dilluns 03 - juny 20:00 Carnet esportiu
dimarts 04 - juny 00:30 Carnet esportiu (r)
divendres 07 - juny 20:00 Carnet esportiu
dissabte 08 - juny 00:30 Carnet esportiu (r)