Càpsules en Xarxa

Càpsules

Un espai per parlar de diferents temes actuals interessants:

Dilluns:  Doctor Productes, Un per un i Quins fogons

Dimarts: Pagesos de ciutat, L'hortalissa del dia i Temps de terra

Dimecres: Biodiversitat, El pou i Propostes en xarxa

Dijous: Cinc cèntims, Aigua clara i Culturals

Divendres: Pla vital, Fem mnuntanya i Estrella del dia

 

Pla vital - L'objectiu és facilitar tot un seguit d'eines que permetin aprendre a menjar, adoptar un estil de vida saludable, conèixer el cos i adaptar-se a les tendències de moda.

Temps de terra - La informació més destacada del mòn agrari.

Quins fogons - Recepta de cuina. La Marina i la Clara ens expliquen en un minut una recepta amb molta gràcia, imaginació. Receptes suculentes i senzilles d'elaborar però amb un resultat impactant.

L'aigua clara - Entrevista d'actualitat. Un protagonista cada dia que aporta la seva visió i anàlisi segons el centre d'interès del dia.

Cinc cèntims - Espai de divulgació econòmica. Per explicar les claus del funcionament del teixit empresarial català, les relacions laborals i les oportunitats de negoci.

Propostes en xarxa - Agenda d'activitats culturals d'arreu de Catalunya.

Doctor productes - El cuiner Jordi Jacas ens ensenya a cuinar un menú assequible i saludable en tots els sentits, tant pel que fa al temps que hi haurem d'esmerçar com a la despesa que suposa. Un menú pensat pels que treballen amb primer, segon plat i postres.

Un per un - Entrevista a un personatge anònim o conegut sobre la seva feina, tasca, objectius personals o col·lectius. Inclou un mini-test sobre qüestions generals amb preguntes tipus. En el comiat volem que el personatge descrigui o digui com vol que la gent el recordi.

El pou - Espai de contingut científic, divulgatiu, que posa en valor la recerca i el coneixement.

 

De dilluns a divendres, a les 13 h.