Per unes Santes sense agressions sexistes i LGTBIfòbiques: “No és no!” i “No callem!”

Prop de 2.800 persones van rebre informació o van ser ateses als punts informatius de la campanya “No és No! Cap agressió sexista!” durant Les Santes de l’any passat. Una campanya consolidada i que aquest any es reforça en diverses vessants. Per una banda augmenten els punts informatius fins a 13, per poder cobrir més espais i actes i arribar a més gent. D’altra banda, s’afegeix la campanya informativa “No callem, de festa respecta”, per evitar conductes i agressions LGTBIfòbiques. Amb tot, l’objectiu és aconseguir sensibilitzar la població en favor d’un oci nocturn lliures de conductes sexistes, racistes i LGTBIfòbiques. En parla, la regidora de Igualtat, Feminisme i LGTBI, Marisa Merchán.

A més d’aquests punts informatius, també s’ha format a agents cívics, agents de salut i el personal que estarà a les barres perquè en cas de necessitat puguin atendre a la gent en cas d’haver patit o presenciat algun tipus d’agressió. També s’ha habilitat un servei de guàrdia del Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones, que funcionarà els caps de setmana del 20 i 21 de juliol i del 27 i 28 del mateix mes.

Tant per la campanya informativa del “No és no! Cap agressió sexista!” com la del “No callem, de festa respecta” es distribuiran gratuïtament díptics, polseres, adhesius, samarretes i ventalls.

 

Informa: S.Ruiz/A.Calderón