Una obra de Joan Poch, inspiració del torró d'autor de la Pastisseria Uñó

Una obra de l'artista mataroní Joan Poch, ha estat la inspiració del torró d'autor de la pastisseria Uñó d'aquest any. Fet de xocolata negra, i amb trufa de mandarina, albercoc i pell de taronja, el torro d’aquest any destaca sobretot pel seu sabor intens i amarg. Així ho explica Caludi Uñó, mestre pastisser i propietari de la Pastissera Uñó.

Un torró, fet a quatre mans, en el que Caludi Uñó plasma en un torró la carcassa dissenyada per Joan Poch. En aquest cas, l'artista tenia clar que volia crear com un recipient, per tal d'evocar el món de la ceràmica i  fer que es veiessin també  les empremtes dels dits. Tots dos elements es veuen reflectits en el torró d'autor d'aquest any.

L'any passat el torró d'autor de la Pastisseria Uñó va estar protagonitzar per la figura d'en Satanàs, del pintor Jordi Prat. Fa 25 anys que aquesta pastisseria mataronina va engegar aquesta iniciativa.

Informa: A.Gual