Tradició amb un toc exòtic, la proposta del torró d'autor de la Pastisseria Uñó

Imatge: Pastisseria Uñó

Amb les festes de nadal a tocar, és moment de conèixer un dels secrets dolços i artístics més ben guardats de Mataró. El turró d'autor de la Pastisseria Uñó ja està disponible i aquest any els sabots i gustos s'han inspirat lluny de la ciutat de Mataró. El gust és de yozu, un cítric japonès, i porta un cruixent de sèsam amb avellanes i neules, fet que permet trobar dins del propi turró, textures molt diferents. 

L'autor d'aquest turró és l'artista mataroní Pol Codina. Ell mateix s'ha inspirat en el bullir del foc i el ferro quan esclata, una reacció que ha comparat amb la sang calenta que diu que provoquen les dates nadalenques. 

La presentació del turró va tenir lloc divendres a la Destil·leria i a partir d'aleshores ja es pot comprar a la Pastisseria Uñó de La Riera.

Informa: Marta Gómez