Tecnocampus rep més de 2.000 visites durant la jornada de portes obertes

Més de 2.000 assistents han visitat aquest dissabte el Tecnocampus per conèixer tota l’oferta formativa en àmbits tecnològics, d’esport i salut. La universitat ha ofert visites guiades i sessions informatives amb coordinadors, professorat i estudiants de cada una de les 17 titulacions que s’hi poden cursar. La principal novetat ha estat la presentació del nou Màster en Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítims, una aposta del centre pel sector logístic i els negocis marítims. Els futurs estudiants han pogut visitar les instal•lacions, on destaquen els laboratoris i equipaments de Ciències, enginyeria i videojocs. El director general del Tecnocampus, Josep Luis Checa ha estat present a les Portes Obertes, acompanyat de l’alcalde i president de la Universitat, David Bote, qui assegura que l’àmplia i variada oferta de Graus permet destacar i ser una opció atractiva.

El centre compta actualment amb més de 3.500 alumnes matriculats i 118 empreses allotjades. A més, el Tecnocampus compta amb convenis d’intercanvi amb 111 universitats de 34 països. Per això, entre les qüestions a resoldre, els futurs estudiants s’interessen per l’oferta de pràctiques laborals, l’opció d’estudiar a l’estranger o les possibilitats d’emprendre un negoci amb les eines que ofereix el Tecnocampus. 
Una jornada d’orientació universitària que serveix perquè els joves coneguin els graus, el centre i també fer-se una idea de com és la vida universitària a Mataró. 

Informa: M.Rodríguez

Tags: