Sílvia Serra revalida la presidència de l'SPAM després de 16 anys al capdavant de l'entitat

Sílvia Serra ha estat reescollida com a presidenta de la Societat Protectora d'Animals de Mataró amb un 80 per cent dels vots. Amb la candidatura "SPAM, més que una entitat un sentiment" i les mateixes integrants de la fins ara junta directiva, ha aconseguit renovar la confiança amb la majoria dels més de 200 membres de l'entitat. Serra, que ostenta el càrrec des del 2002, assegura sentir-se cansada però amb il·lusió a l'hora de renovar el seu compromís en la presidència de l'SPAM. Pel que fa als reptes, destaquen acabar de consolidar els fonaments de l'entitat i donar continuïtat als comptes sanejats que han aconseguit. La presidenta de l'SPAM també posa èmfasi en la importància de vetllar pel compliment dels compromisos de l'Ajuntament, entre els que figura la construcció d'un nou centre d'acollida. 

Els resultats de les eleccions han estat, segons Sílvia Serra, doblement satisfactoris. D'entrada per la reelecció de la junta directiva que ha estat al capdavant de l'SPAM els darrers 5 anys. Però també ha destacat la importància de l'aparició d'una alternativa, que asseguren els fa reflexionar i seguir treballant en la millora de la transparència i participació, dues de les principals reclamacions de l'altra candidatura "Obrim l'SPAM", encapçalada per Antonieta Spedalieri.

Fa just un any, el ple municipal va aprovar la  darrera pròrroga de l’SPAM com a responsable del servei de recollida i acollida d’animals domèstics a Mataró. L'entitat presidida per Sílvia Serra assegura que encara ha de decidir si es presentar al concurs per gestionar aquest servei municipal.

Informa: C.Sánchez