Reallotjats la major part dels veïns després de l'esfondrament a Cirera

Tornen a casa la major part dels veïns desallotjats després de l’esfondrament del terra del número 86 de la ronda Joan Peiró, al barri de Cirera. L’ensorrament va provocar dos ferits lleus, que ja han estat donats d’alta, i el desallotjament de 33 residents de l’edifici sinistrat i les finques contigües. Després de l’incident l’Ajuntament ha allotjat aquesta primera nit en diferents hotels 23 de les 33 persones evacuades.

Tècnics municipals han tornat a inspeccionar aquest matí els immobles i s’ha permès el retorn dels residents de les porteries Joan Peiró 88 i carrer de Sevilla 31 i 33. De moment, ni els veïns de l’edifici sinistrat ni els del número 84 poden tornar als habitatges. En total l'Ajuntament reallotja avui provisionalment 13 persones entre el Centre Municipal d’Acollida i un hotel de la ciutat. D'altra banda, el consistori requerirà al propietari de l’immoble sinistrat un informe tècnic de valoració de l’edifici. A hores d'ara s’apunta al mal estat de la construcció com a causa de l’ensorrament.

L’esfondrament va tenir lloc cap a dos quarts de 9 del vespre. Els dos ferits lleus són dos homes de 43 i 62 anys, que van ser atesos a l’Hospital de Mataró per ferides i contusions de poca consideració. Al lloc dels fets es van desplaçar efectius de la Policia Local, Bombers de la Generalitat, SEM, i tècnics municipals.