Obertes les inscripcions de la Caminada per l'Alzheimer

Aquest proper 30 de setembre se celebra la 11ena edició de la Caminada per l’Alzheimer. Un caminada solidària i multitudinària que aquest any espera arribar als 6000 participants. Les inscripcions per participar-hi es van obrir el passat 1 de setembre i a dia d’avui ja hi ha apuntades més de 250 persones. La Caminada, una de les cites solidàries consolidades a la ciutat pretén recaptar fons en favor de l’Associació de Familiars i Amis de Malalts d’Alzheimer.   

Aquest any la sortida i arribada es farà des del Parc Central Vell, l'arribada serà al noul i es plantegen 3 recorreguts diferents perquè els participants puguin escollir quin s'adapta millor a les seves possibilitats. En primer lloc hi ha el recorregut llarg de 15 quilòmetres i mig, arribant a la zona del Mataró Parc, passant per davant del Cementiri de les Valls i endinsant-se en zones boscoses i agrícoles tant de Mataró com d’Argentona. En segon lloc hi haurà la caminada curta, de 12 quilòmetres i amb un recorregut similar però més reduït respecte l’opció llarga. Per últim, també hi haurà l’opció de fer la caminada urbana, que consta d’un recorregut de 4 quilòmetres per diferents carrers del centre de la ciutat i el front marítim.

Les inscripcions es poden fer a estands repartits per diferents punts de la ciutat, entre ells la Rambla o el Mataró Parc, així com a en seus de les diverses associacions veïnals. El preu per inscriure’s es de 8 euros, en els que s’hi inclou la samarreta d’aquest any i l’esmorzar. En el cas dels menors de 12 anys el preu de la inscripció és de 4 euros.   

 

Informa: A.Gual