Nova pista coberta polivalent a Cerdanyola

El barri de Cerdanyola tindrà una pista polivalent coberta pel 2019. Un espai que estarà destinat a usos esportius i cívics i que s’ubicarà a la Zona Esportiva Municipal de Cerdanyola.  Concretament, es construirà a la cantonada del Cami del Mig amb el carrer de l’Estadi, on hi ha el Camp Municipal de futbol de l’Enric Pujol. Una instal•lació que tindrà una superfície de 1.575 metres quadrats en els quals hi haurà dues pistes transversals de bàsquet i una pista longitudinal que podrà servir tant per practicar futbol sala com handbol. A banda d’estar dedicat a l’esport, es vol que aquest espai també es pugui fer servir per a diferents actes cívics i culturals del barri. Per aquest motiu, també s’adequaran els accessos del recinte i una graderia amb capacitat per a 3.150 persones.

Un projecte que també inclou l’urbanització del carrer de l’Estadi. En aquest sentit, es farà una entrada accessible a les instal•lacions, s’ampliarà la vorera del carrer de l’estadi i es construirà un mòdul de servei equipat amb dos lavabos públics i un magatzem que es podrà fer servir independentment de la pista. Amb tot, segons reconeix l’alcalde, David Bote, aquestes obres representaran la fi a una reivindicació històrica del barri i han de servir per cohesionar el veïnat. 

El projecte té un cost de poc més de 930 mil euros i està previst que les obres, un cop estiguin adjudicades, tinguin una durada de 9 mesos.