Mataró il·luminarà més carrers aquest Nadal

La ciutat de Mataró il·luminarà més carrers aquest Nadal. Es tracta d’una aposta de l’Ajuntament, que posarà més llum al centre històric de la ciutat i, per primera vegada, també encendrà els carrers principals dels barris de Rocafonda, Cerdanyola i Peramàs.

La Places de Santa Maria, La Gran i la Xica s’incorporen als carrers del centre que s’han encès per Nadal de manera habitual: com la Riera, el carrer de Barcelona, la places de Santa Anna i la Peixateria. A més, també es milloraran els punts de llum de la Plaça de les Tereses i la Plaça de Cuba. Per tant, d’aquesta manera tots els carrers del casc antic de la ciutat quedaran il·luminats.  Aquest any també s’instal·larà enllumenat a l’avinguda del Perú i a la carretera de Mata, a Rocafonda, com a l’Avinguda Puig i Cadafalch i Gatassa i a la Ronda O’Donnell. 

L’augment de carrers respon al fet que, aquest 2017, l’Ajuntament hagi assumit la contractació i gestió de la il·luminació nadalenca en solitari, un enllumentat que tindrà un cost de poc més de 80.000 euros. Està previst que tot l’enllumenat nadalenc s’encengui dissabte 2 de desembre a les sis de la tarda.

Informa: M. Rodríguez