Més de 6.000 persones caminen contra el càncer de mama

La caminada contra el càncer de mama supera els 6.000 participants en la seva 11ena edició. Aquesta caminada solidària, que organitza cada any la fundació Maresme Oncològic, es fa amb la voluntat de donar visibilitat a la malaltia, alhora que recaptar fons per a la investigació i per a la millora de la qualitat de vida de les persones afectades. Una caminada, que s’ha convertit en una cita ineludible per a molts, que any rere any participen amb la voluntat d’aportar el seu granet de sorra a la causa. Aquesta és la participació més alta registrada des que es va començar a fer la iniciativa.

Aquesta caminada urbana va tornar a comptar amb dos recorreguts diferenciats, un de 7 quilòmetres i un altre de 4. La sortida es va fer des del Nou Parc Central i l’arribada va ser al Passeig Marítim, on enmig es va posar el punt i final a l’acte amb un esmorzar i música en directe.

Un caminada que s’emmarca en el Dia Mundial del Càncer de Mama, que va ser el passat 19 d’octubre i que ja s’ha convertit en tota una tradició a la ciutat de Mataró.

 

Informa: A.Gual/ E.Andrés