Les Dissantes 2018 apleguen més de 21.000 persones

Disantes

Unes 10.000 persones van cantar i ballar al ritme del “Jo sóc com tu” de Mataró Rumba All Stars. Una gran marea blanca i lila va tenyir la Platja del Varador a 2/4 de 9 del vespre per participar, un any més, de la flashmob que organitza cada any Fundació El Maresme. Tots van reproduir la coreografia feta per “Dans In Vitro” i que van poder ballar acompanyats per en Santi, icona de les Dissantes.

Durant tota la tarda es van fer activitats per a tota la família en el nou escenari de les Dissantes, a la Platja del Varador, i després de la flashmob van arribar els concerts. Suu va obrir la nit, seguit de Germà Negre.

Un dels moments més esperats de la nit va ser l’actuació de Txarango, que quatre anys després tornaven a ser els caps de cartell de les Dissantes. La nit l’acabarien els Mataró Rumba All Stars, que van tornar a cantar “Jo sóc com tu” acompanyats per “Dans In Vitro”.  Durant el moment més àlgid de la vetllada, més de 21.000 persones van assistir a les Dissantes 2018, les primeres fetes a la Platja del Varador.

 

Informa: S.Ruiz