L'Ajuntament de Mataró i ADIF busquen una entesa per remodelar l'estació i reforçar l'escullera

Primera trobada amb ADIF després de l’anunci de remodelació i ampliació de l’estació de Rodalies de Mataró. L’alcalde David Bote a avançat que el primer pas ha estat que el govern municipal posés sobre la taula el projecte que ha dissenyat. A partir d’aquí, des d’ADIF s’intentarà veure de quina manera es pot materialitzar aquesta voluntat també en funció dels recursos que s’hi puguin destinar. Recordem que la remodelació de l’estació permetria comptar amb un doble accés a servei de transport i atorgar usos diversos als entorns de l’estació. Segons Bote caldrà fer quadrar les necessitats i la visió estratègica de la ciutat.

D’altra banda, el passat mes de març, fa gairebé un any, es donava a conèixer que ADIF tenia la intenció de reforçar l’escullera que protegeix les vies del tren de la línia de Rodalies al seu pas per Mataró. Segons l’alcalde David Bote aquest plantejament hauria hagut de modificar la part tècnica i constructiva per acabar aconseguint la protecció de la via del tren però també una connexió amable i verda

L’Ajuntament de Mataró considera una bona notícia que després de la discussió entre diversos departaments competents s’hagi assolit un acord i el projecte de l’escullera per protegir les vies del tren segueixi prosperant.

Informa: C.Sánchez

Tags: