La Sala Cabanyes ensenya les obres de la coberta

Una jornada de portes obertes per als socis ha portat a la Sala Cabanyes a ser de nou l'escenari de totes les mirades. I és que tota l'illa del Centre Catòlic de Mataró (que inclou la mateixa Sala Cabanyes, la pista de bàsquet La Gàbia i el segon pis de l'Escola Balmes), està en obres. La retirada del fibrocient que hi ha a les cobertes d'aquesta zona ja ha estat retirat i ara és moment de reparar les teules malmeses i fer diferents arrenjaments tècnics. Unes obres que volen fer conservar l'edifici molts més anys.

Tot i que aquesta rehabilitació de cobertes només està contemplada en una primera fase de les obres, en un futur es podria plantejar un segon pis soterrat sota la pista de bàsquet o un pati de butaques totalment nou a la Sala Cabanyes. De moment, d'aquesta primera fase, les obres, s'executen sobre el calendari previst i es podria posar punt i final entre finals d'octubre i principis de novembre.

Aquestes obres ja han fet modificar la planificació urbanística del sector i s'ha executat una requalificació dels equipaments edificats. El Centre Catòlic té previst finançar les obres amb un màxim de 900 mil euros.