La revista Valors celebra el seu 15è aniversari amb novetats en el format

La revista ‘Valors’, reformulada amb motiu del seu 15è aniversari, s’ha presentat aquest dijous al vespre a la Sala d’actes de la Fundació Iluro de Mataró, la ciutat que la va veure néixer. Una publicació que es reinventa amb un nou format amb més pàgines, que passa del  blanc i negre al color i que inclou noves seccions.

‘Valors’ està dirigida pels periodistes mataronins Joan Salicrú i Maria Coll, que han comptat en aquest acte amb el periodista Vern Bueno, qui ha conduït la cita. Durant la presentació ha intervingut Àngel Puyol, membre del Consell Assessor de la revista i professor d’Ètica de la Universitat Autònoma de Barcelona i el periodista i professor de la Universitat Pompeu Fabra, Joan Catà, qui s’ha fet càrrec de la glossa de la publicació. Maria Coll, codirectora de la revista ‘Valors’, ha detallat que, tot i la renovació, es manté l’esperit de parlar de l’actualitat en clau de valors.

La primera presentació de ‘Valors’ s’ha volgut fer a Mataró, bressol de la revista, però ara es vol iniciar un recorregut per diferents municipis de Catalunya.