La residència Sant Josep, ara més accessible

La residència Sant Josep reforma el paviment exterior de la parcel·la i afegeix zones enjardinades. Fins ara el sòl de la residència no permetia als usuaris amb cadira de rodes i caminadors poder donar la volta completa a l'edifici. Ara aquesta reforma, que pren el nom de Ronda Parull en honor a un dels residents que va promoure la iniciativa, permet millorar l'autonomia dels residents i fins i tot és positiva a l'hora de dur a terme tractaments de fisioteràpia.

Imad el Bouchaibi, director de la residència, explica que arquitectònicament l'edifici, d'estil modernista, no permet fer grans modificacions. L'obra ha hagut d'anar en concordança en la línia de l'estructura. Els residents es mostren també satisfets del canvi.

Les obres han tingut una durada de dos mesos i mig, culminant per Festa Major. L'ARFA, L'Associació de Residents, Familiars i Amics de la Residència Sant Josep va ser un dels impulsors de l'obra que ha estat finançada pel Consorci Sanitari del Maresme amb el suport de l'Ajuntament de Mataró.

Informa: J.Peñaranda