La Mostra d'Entitats de Cerdanyola celebra el 10è aniversari amb un extens programa d'activitats

Aquest cap de setmana del 20 i 21 de setembre una trentena d’associacions del barri mostraran la feina que fan en la desena edició de la Mostra d'Entiats de Cerdanyola. Una mostra que pretén crear cohesió i sinèrgies en un barri en el que hi conviuen més diversitat de cultures. Més del 36 per cent de la població amb nacionalitat estrangera de la ciutat viu en aquest veral de la ciutat. Precisament, la Mostra d'Entitats esdevé el punt de trobada de la ciutadania.

Des de l’organització fan un balanç positiu dels 10 anys de trajectòria de la Mostra d’Entitats. Tot i que reconeixen que han passat alts i baixos, assenyalen que aquest és un dels millors anys perquè és de les edicions que han aconseguit reunir més representació d’entitats, al voltant d’una vintena, que s’instal·laran a la plaça Onze de Setembre.

Amb motiu del 10è aniversari de la Mostra, també es realitzarà una exposició de fotografies de les deu edicions viscudes. Les entitats del barri han participat en la recopilació d'imatges d'aquest esdeveniment que s'ha celebrat des de l'any 2009 al barri de Cerdanyola i que està plenament consolidat. Una mostra que es podrà veure el mateix dia 21 d'octubre a la plaça de l'Onze de Setembre i a partir de la setmana següent al Centre Cívic de Cerdanyola.

 

Informa: C.Sánchez/ O.Debat