La Fundació Iluro i Bankia augmenten el pressupost per a projectes socials

La Fundació Iluro juntament amb Bankia recolza projectes socials a la comarca amb 60mil euros repartits en diverses convocatòries. Es tracta d’un conveni de col•laboració anual que s’ha renovat aquest any amb un increment en l’aportació del 50 per cent respecte la darrera convocatòria. La meitat del pressupost va dedicat a la segona edició del programa  ‘Acció Social 2018’, per un import de 30.000 euros, que pretén recolzar el suport a projectes d'impacte social d’àmbit local. L’objectiu dels projectes que es subvencionen és millorar la vida de persones amb risc d’exclusió social.

Cada un dels projectes escollits pot optar a ajuts d’entre 2mil a 8mil euros en funció de les seves característiques i necessitats. A més, com a novetat, aquest any s’aposta per donar suport també a programes mediambientals desenvolupats a la comarca del Maresme per un import de 10.000 euros. Segons Marta Ibarz, la Fundació està treballant a hores d’ara en identificar projectes que tenen a veure amb el medi ambient al territori.

Les entitats socials podran presentar els seus projectes fins al 13 d'abril. Diverses entitats, que ja van rebre suport l’any passat, tornen a presentar els seus projectes en l’actual edició. Alguns exemples són: la Creu Roja, la Fundació Sant Joaquim, la Fundació Àmbit Prevenció o l’Associació Salut Mental de Catalunya.

 

Informa: C.Sánchez/ J.Méndez