La Fira de l’Economia Social i Solidària del Maresme arriba a la 4a edició

Aquest cap de setmana la Plaça de Santa Anna s’ha  tornat a convertir en un aparador de diversos col·lectius i sectors que comparteixen els valors de reivindicar i fomentar una economia social i solidària allunyada del sistema capitalista. La 4a fira de l'Economia Social i Solidària del Maresme va començar divendres a la tarda amb el projecte CuEmE (Cultura Emprenedora a l’Escola) mostrant diverses experiències en la creació de cooperatives d'alumnes.  Al llarg del cap de setmana es van realitzar altres activitats com un vermut de celler cooperatiu o la presentació de la guia de cooperativisme de Coòpolis. Tot amb l’objectiu de crear un espai d’intercooperació i d’intercanvi d’experiències.

Des de la Xarxa d'Economia Social i Solidària (XESM), entitat organitzadora juntament amb  Coop Maresme, asseguren que crear un altre tipus d’economia amb una organització horitzontal, democràtica i transparent és possible.

Dissabte la jornada va anar acompanyada de begudes artensalas, el sorteig d’un lot cooperatiu, el programa de ràdio “La veu dels Barris” i música en directe del combo de l’Escola Municipal de Música i el grup gironí La Duda Ofender.

Informa: J.Peñaranda