La Fira d'Atraccions arriba divendres a Mataró sense Nòria

Fira d'Atraccions

La Fira d'Atraccions arriba aquest divendres a Mataró. Aquesta nova edició s'allargarà fins el 16 de juny i aquests dies ja es poden veure els firaires muntant les paradetes i les atraccions. Al Parc Vell hi haurà 10 bars i restaurants i el Nou Parc Central acollirà 126 espais entre atraccions, tómboles o parades de menjar; i s’espera que l’acollida sigui una de les millors de Catalunya, com és habitual, si la pluja ho permet, tal i com explica Eloi Sivilla, Tècnic de Promoció, Ciutat i Comerç.

Aquest any arriben diverses novetats, tant en les atraccions com en els horaris. D’una banda, tornen El Passatge del Terror i l’Skylab, una atracció clàssica que ve renovada després d’uns anys sense venir. La Nòria, en canvi, que és una de les més grans d’Espanya, no hi podrà ser. D’altra banda, l’horari d’obertura s’avança mitja hora respecte anys anteriors, obrint els dies laborables a les 17h i els caps de setmana i festius, a les 16:30. Els firaires ja preparen, una vegada més, aquesta famosa cita a la ciutat.

Dimecres 12 de juny se celebrarà un dia amb promocions especials del 50% de descompte en el preu dels tiquets i durant el dijous 13 al matí, la Fira s’obrirà en exclusiva per a les escoles d’educació especial. Una iniciativa en la que participen l’escola Les Aigües, Arboç i el Centre Especial de Treball CEO de la Fundació Maresme.

Informa: L.Barroso / J.Monfort