L’IES Laia l’Arquera podria oferir el batxillerat d’arts escèniques el proper curs

La ciutat de Mataró vol tenir la oportunitat d’oferir una nova especialitat de batxillerat. És per això que aposten ara per instaurar a l’IES Laia l’Arquera el batxillerat d’arts escèniques, una petició recollida des de l’AMPA del mateix centre que ja fa setmanes va començar a acumular signatures pe rebre aquesta formació en aquest espai. De fet, aquest mes de gener ja es va aprovar per unanimitat una Declaració Institucional sol·licitant al Departament d’Ensenyament i també a Serveis Territorials (SSTT) del Maresme que iniciés els tràmits per la implementació d’aquest batxillerat.  En aquests moments aquesta possibilitat s’ofereix a municipis del Maresme com Canet de Mar i per això Mataró vol sumar-se a la iniciativa i apostar per aquest projecte educatiu que el considera divers i ampli i que garanteix, diuen, el futur de la ciutat i els ciutadans. Una sortida educativa que volen lligar amb el teixit empresarial per oferir els joves una bona sortida laboral.

Durant l’Audiència Prèvia al Ple d’aquest mateix mes, membres de l’AMPA IES Laia l’Arquera van anunciar que han recollit gairebé mil signatures per reclamar el suport a aquesta nova disciplina al seu centre. Pensen que aquesta iniciativa és necessària a la ciutat i que el seu institut ja ha buscat durant molt de temps ampliar el currículum de l’alumnat prioritzant el seu valor artístic.

De cara al proper 7 de febrer a dos quarts d’una del migdia hi ha prevista una de les reunions periòdiques que fan des del Departament d’Ensenyament de la Generalitat amb Serveis Territorials del Maresme i membres de l’Ajuntament a les mateixes dependències de SSTT. Habitualment parlen de la planificació escolar de la zona i aquesta vegada, un dels temes a tractar serà precisament la incorporació del batxillerat d’arts escèniques a l’IES Laia l’Arquera. L’Ajuntament s’ha compromès amb el centre que els informaran del resultat d’aquesta reunió.

 

Informa: M.Gómez