Joan Radó substitueix Antoni Vilà en la direcció de Càritas de Mataró

Relleu en la direcció de Càritas Interparroquial de Mataró. Després de 10 anys al capdavant del càrrec, Antoni Vilà deixa pas al nou director, Joan Radó. En una entrevista al Mataró al Dia, Radó, vinculat des de fa anys amb l'entitat diocesana en la seva branca formativa, ha destacat que el seu màxim repte és no fer cap pas enrere. La voluntat doncs és consolidar la feina feta en els darrers anys i posar l'accent en aconseguir més recursos econòmics i humans. 

El director de Càritas en els darrers 10 anys, Antoni Vilà, es mostra més que satisfet de la feina feta, entre la que destaca la recuperació del Centre Sant Pau. Durant l'entrevista, Vilà ha posat èmfasi en la importància de la tasca de divulgació que s'està fent per donar a conèixer Càritas a les escoles i instituts.

Precisament, el Departament d'Ensenyament ha creat una  matèria obligatòria a 4t d'ESO per introduïr els i les alumnes al voluntariat comunitari. De fet, des de Càritas ja han rebut els primers contactes d'escoles i instituts per col·laborar amb l'entitat.