Intensifiquen la recerca dels joves del Maresme en el pantà de Susqueda

Continua la investigació per trobar els joves Marc Hernández i Paula Mas, la parella del Maresme desapareguda des de dijous passat, després de comunicar a les seves famílies que volien fer una excursió amb caiac al pantà de Susqueda, a Girona. Els Mossos d’Esquadra no descarten cap hipòtesi però han intensificat la recerca en el pantà, on treballen des d’aquest matí amb els Bombers. De fet, el conseller d’Interior, Joaquim Forn, ha explicat avui que la principal hipòtesi és que algú empenyés el cotxe amb què viatjaven, un Opel Zafira de color blau. Els Bombers van treure el vehicle a la superfície ahir a la tarda i alguns mitjans de comunicació, com el diari ‘Ara’, asseguraven que s’havia trobat una pedra damunt dels pedals del cotxe. Però els Mossos d’Esquadra no han confirmat aquesta informació.

Ahir a la tarda, els Bombers de la Generalitat van aconseguir treure del pantà el vehicle amb el qual viatjaven, un Opel Zafira de color blau. Alguns mitjans de comunicació, com el diari ‘Ara’, asseguraven ahir mateix que s’havia trobat una pedra damunt dels pedals del cotxe. Però els Mossos d’Esquadra no han confirmat aquesta informació.

El que sí ha fet la policia catalana és difondre a Twitter i Facebook una imatge de la parella, més actual i diferent a les dues fotos que han compartit els familiars dels nois a les xarxes socials. Es tracta d’una imatge captada en una entitat bancària d’un municipi proper al pantà de Susqueda, que podria ser del mateix dijous a Osor, un poble de l'interior. La policia demana que si algú els ha vist que truqui al 112.

Aquests són els dos joves desapareguts a la zona del pantà de #Susqueda, els seguim buscant, si els veus o tens informació truca'ns al @112 pic.twitter.com/LQFCa1QDAs

— Mossos (@mossos) 29 de agosto de 2017

Dins del vehicle, s’ha trobat la documentació dels joves, roba, sacs de dormir i d’altres objectes personals, entre ells un diari de la noia, que d’entrada faria descartar la hipòtesi de la fugida, però no hi ha res tancat.

A més del vehicle, localitzat a gairebé set metres de la superfície, a prop d'una zona coneguda com Coll Palomera, ahir també va trobar-se el caiac dels nois en el mateix pantà, mig desinflat i a la deriva.

Marc Hernández, un veí d’Arenys de Munt de 23 anys,  i Paula Mas, una noia de 21 de Cabrils, van marxar dijous passat del Maresme amb la intenció de fer una travessa amb caiac a Susqueda, tal i com van explicar a les seves famílies. Però també se’ls ha estat buscant a Tamariu, a la Costa Brava, al Montseny o a la mateixa comarca del Maresme, per si haguessin canviat d’opinió a l’hora de fer la travessa. A dia d’avui, la policia centra la investigació en Susqueda.     

Facebook Twitter Google+ Pinterest