GENTIC avalua el futur de la ciberseguretat en una jornada al TecnoCampus

El Grup d’empreses de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, GENTIC, ha organitzat un acte sobre la Ciberseguretat Sincronitzada. Una cita que tindrà lloc aquest dijous al matí al Tecnocampus. La cita està destinada tant a les empreses del sector com també a particulars i l’empresa ICC donarà les claus per protegir dispositius, informació i dades. L’augment dels atacs, la seva complexitat i el fet de no existir suficient personal per fer-los front creen un escenari ideal per afavorir aquestes invasions a la xarxa. Tal com ha explicat Antonio Tomas, soci consultor d’Informàtica Corporativa Catalana, cal tenir en compte la importància de la sincronització de dispositius per evitar l’efecte dominó en un possible atac.

L'acte va dirigit a empresaris i particulars que vulguin potenciar la seguretat de la seva empresa o dels seus dispositius d'ús quotidià. La sessió tindrà quatre parts diferenciades: Presentació dels ponents, plasmació de les últimes dades en ciberseguretat, demostració d'una solució pràctica i networking final. Entre les dades que es posaran sobre la taula, destaquen: el creixement del sector en un 325%, l’augment del 91% de llocs de treball en ciberseguretat o l’augment anual dels atacs cibernètics que ja supera el 23% A dia d’avui els atacs es dirigeixen principalment a segrestar la informació a canvi d’un rescat, tal com ha explicat Antonio Tomas, soci consultor d’Informàtica Corporativa Catalana.

Una de les recomanacions passa per identificar els mètodes de protecció que han quedat obsolets. Els fabricants quantifiquen que en un sol dia arriben a reportar 400mil variants de ciberatacs. És per això que calen sistemes de protecció que no siguin estàtics sinó que comptin amb la intel·ligència artificial per adaptar-se a les variacions.

 

Informa: C.Sánchez