Els veïns de Rocafonda reclamen solucions al govern coincidint amb el ple

Amb una batucada i sota el lema "Rocafonda és Mataró", uns 150 veïns i veïnes del barri de Rocafonda han fet coincidir amb el ple ordinari de l'Ajuntament una manifestació on han demanat molta més seguretat a la seva zona. "Rocafonda ha baixat al ple", diuen, per demanar més solucions i perquè consideren que el barri està en una situació d'incivisme i que l'administració no respon a les seves demandes.

Pel que fa als cossos policials presents al barri, els manifestants consideren que hi han de ser per evitar les situacions de risc, però també que el més important són els projectes educatius, el seu seguiment i l'habilitació d'espais de lleure. Demanen suport i projectes tant sociopolítics com d'educació o d'ocupació, i es queixen que la resposta de l'Ajuntament sigui que falten recursos econòmics.

Veïnes i veïns demanen una resposta municipal després d'haver presentat, el mes de gener i per registre, una sol·licitud de reunió amb l'alcalde, la policia i educadors socials. Diuen que cal posar-se a treballar per aconseguir un barri segur, digne i treballador.

Informa: L.Barroso/M.Gómez/J.Peñaranda/P.Villà