Els treballadors de la residència Mare Nostra denuncien mala gestió en el procés de tancament

Els treballadors de la residència de la Fundació Mare Nostra, denuncien mala gestió en tot el procés de tancament del centre. Els treballadors afirmen, que la sentencia que obligava al tancament es coneixia des de feia temps, i que d'haver actuat amb més previsió ni treballadors ni residents es trobarien en el punt crític que ara es troben. També denuncien que fins els últims mesos han estat ingressant nous usuaris a la residència, quan ja se sabia que la situació era "de tancament imminent".

En total hi han 40 treballadors afectats pel tancament, que van cobrar la seva última nòmina el mes de febrer i que no tornaran a cobrar fins el mes de maig, quan s'executi l'ERO acordat amb l'empresa i puguin passar a percebre la prestació d'atur. Una situació que per a molts és insostenible. 

Els treballadors del centre van rebre la notícia del tancament el passat dijous 29 de març. A finals d'abril la sentència hauria d'estar executada i el centre hauria d'haver tancat definitivament la persiana. Tot i així, els treballadors calculen que probablement serà abans, ja que molts dels usuaris han estat ja traslladats. Per denunciar la seva situació i la mala gestió en tot el procés avui a partir 2/4 de 5 de la tarda els treballadors han convocat una assentada davant les instal.lacions.

Informa: A.Gual