Els patinadors de Caribú reclamen un espai per a les seves activitats

Una comunitat d’skaters Caribú demana a l’Ajuntament un espai definitiu per practicar el seu hobby i poder desenvolupar activitats socioculturals.

Els joves són de Mataró i rodalies i cada dia es troben en una parcel·la del barri de Cirera, al costat de la mateixa carretera de Cirera, on precisament hi havia hagut l’empresa tèxtil Lemur Caribú.

Més enllà de la recuperació de l’espai abandonat, el col·lectiu Caribú comença a treballar professionalment en la construcció de pistes d’skate. El col·lectiu que també aposta per la responsabilitat social amb diverses accions en països sub desenvolupats.

Fa més de dos anys que VOLEMataró dóna suport al col·lectiu de patinadors de Caribú perquè tinguin un espai on poder practicar aquest esport i, a més, els serveixi per organitzar altres activitats culturals. En aquesta línia, el passat mes de març el d’esquerres va portar al Ple Municipal Ordinari el març de 2018 un prec que no ha rebut resposta per part de l’Ajuntament.

Lemur Caribú, instal·lada des de 1962 a la capital del Maresme, va tancar el 2009 coincidint amb la crisi del moment. L’espai, de propietat privada, havia quedat abandonat i fins i tot al 2011 es va produir un incendi i diverses queixes veïnals.

 

Informa: O.Debat