El torró de creació de Casa Graupera, dedicat a la 'Coca' de Mataró

Casa Graupera dedica el torró de creació 2019 a la 'Coca' de Mataró, un exvot del segle XV que és originari de l'ermita de Sant Simó. Amb aquestes noves postres nadalenques, Casa Graupera tanca el cicle de torrons dedicats a la ciutat. Durant 4 anys han convertit part de la història de Mataró en torró; el 2016, es va plasmar la nevada del segle XX; el 2017, la Casa Coll i Regàs i el 2018, el tramvia de Mataró, en el marc del seu 170è aniversari.

Aquesta última creació dedicada al raval marí de la ciutat està feta amb mousse de llimona, un element que, segons Teresa Graupera, dóna frescor al producte i recorda el mar. Graupera explica que els fa especial il·lusió presentar el torró d'autor d'enguany, ja que ells mateixos vénen d'una família de pescadors.

L'any que ve s'espera que sigui un any molt especial per Casa Graupera, perquè celebrarà 125 anys al capdavant de l'elaboració artesanal de neules, torrons, xocolates i galetes tradicionals.

Informa: J.Peñaranda