El Port de Mataró ha acollit la segona edició del Sopar en Blanc

El sopar en blanc ha celebrat aquest dissabte la seva segona edició i els 30 anys del primer, que s’havia fet a París. La iniciativa, impulsada per Xavier Martín, es presenta com un pícnic urbà amb la finalitat de retrobar-se amb els amics abans de les Santes.

L’esdeveniment té forma de gimcana i es tracta d’un sopar de localització desconeguda on els assistents han de muntar les taules, portar el menjar i vestir de blanc. La organització escull 60 “Caps de taula” i aquests són els encarregats de convidar a 11 persones més per omplir les seves taules.

Aquest dissabte, fins a 574 persones es van reunir a la Plaça Santa Anna, el punt de trobada establert per la organització, per descobrir la localització del sopar. Mitja hora més tard, els caps de taula rebien un missatge que indicava que el Port de Mataró acolliria el sopar.

Els assistents van tenir una hora per muntar i decorar la seva taula, cadascuna seguint una temàtica o simbologia diferent. Trot seguit, un jurat format per 5 persones va escollir la taula més ben parada, que es va emportar 12 menús del restaurant Sangiovese, i la persona més elegant, que va guanyar una nit amb esmorzar a l’Hotel Masia Can Vivé. Després va començar el sopar.
Entremig no va faltar-hi sorpreses i música. L' Aula de Teatre va representar Chicago, l’obra que estrena el 25 de juliol i Maria Lamata va oferir un concert solista.

L’acte va tenir l’èxit esperat per la organització gràcies al treball de cada taula i a la participació dels assistents.

Informa: M.Castanyer