El Pati de la Residència Sant Josep acull la Biblioteca a Cel Obert per Sant Jordi

Les Biblioteques fan activitats interiors però en motiu de Sant Jordi han buscat el seu espai per també sortir al carrer. Amb espais com la "Lectura en Veu Alta" i la "Biblioteca a Cel Obert" s'ha donat veu als alumnes d'infantil i primària de diverses escoles de la ciutat. L'únic canvi respecte altres edicions ha estat la ubicació, que aquest 23 d'abril ha passat de la Plaça de Santa Anna al Pati de la Residència de Sant Josep. Una iniciativa que en un dia com aquest pretén seguir fomentant la lectura sigui quina sigui l'edat del lector.

Hi ha un total de 15 escoles que s'han inscrit aquest any a la iniciativa. Ho han fet conjuntament amb el Centre de Normalització Lingüística del Maresme que també hi ha participat. Els que venen dels instituts, a més, aquesta vegada fan lectures de Manuel de Pedrolo perquè se celebra el centenari del seu naixement.  

La setmana de Sant Jordi és una de les més especials per a les Biblioteques de la ciutat. S'espera que amb totes les activitats organitzades passi gairebé 2.000 alumnes dels centres educatius amb l'objectiu de seguir fomentant la cultura a través de la literatura.

Informa: M.Gómez/F.Andrés/R.Casacuberta