El matrimoni mataroní ingressat a Vigo ha estat donat d'alta

Font: Europa Press

El matrimoni mataroní que es trobava ingressat a l’Hospital de Povisa, a Vigo, ha estat donat d’alta aquest dilluns, segons informa Europa Press. La ‘Consellería de Sanidade’ de la ‘Xunta de Galicia’ hauria informat d’aquest fet després que el matrimoni portés des del 24 de juliol hospitalitzat a causa d’unes ferides ocasionades per l’incendi d’un catamarà a O Grove, a Pontevedra, aquell mateix dia de finals de juliol. De fet, l’incident el va comunicar i lamentar el mateix alcalde de Mataró, David Bote, durant el pregó de la Crida de Festa Major l’endemà, dia 25.

L’accident del catamarà va començar quan aquest navegava prop de ‘A Illa da Toxa’. Es va incendiar i els serveis d’emergència llavors van poder rescatar als 52 ocupants de l’embarcació turística, 38 dels quals –també segons Europa Press- van resultar ferits. Cinc d’ells ho van fer de gravetat.

Un dels passatgers del catamarà, veí de Guadalajara i de 70 anys d’edat, va morir deu dies després de l’accident a conseqüència de les lesions. En aquests moments, segons la mateixa agència de notícies, amb l’alta dels mataronins només quedaria una persona ingressada.