El Gremi d'Hostaleria i Turisme posa en marxa la primera Ruta de la Tapa de Primavera

Després de tres anys consecutius celebrant la Ruta de la Tapa amb l’edició de Tardor, aquest any 2019 s’inaugura amb l’edició de Primavera. El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró ha organitzat aquesta edició entre el 30 de maig fins al 9 de juny. És la primera novetat d’aquest any on establiments com El Petit Racó, Mundial, el Montadito del Centre, Canaletes, i fins a 21 establiments formaran part d’aquestes jornades gastronòmiques del Gremi.

L’objectiu és fomentar la cultura de la tapa, on també és una aposta perquè els establiments puguin oferir les millors tapes i canapès per només 3 euros.

Enric Bartrès, President del Gremi, pretén superar les 18.000 tapes que es van arribar a fer a l’anterior edició. La seva intenció és oferir fins a 2.000 tapes per establiment. Tot un repte tant pels establiments del centre i dels barris de Mataró. A més, també creu que és una manera d’unificar els ciutadans mataronins.

Seguint amb la tradició, però incorporant una segona novetat, el sorteig que es realitza cada any serà duplicat amb un segon premi. De tal manera que, entre els participants que enviïn una fotografia a la tapa que més els hi agradi, podran guanyar una nit per a dues persones mitjançant l’Hotel Atenea Port Mataró i l’Hotel Ciutat de Mataró.

 

Informa: A.Pérez-Vico