El Castell de focs de Santes es trasllada a diumenge 28 pel risc de pluja

L'alt risc de pluja obliga a l'ajuntament a canviar la programació de la jornada d'avui. El Castell de focs, un dels actes més multitudinaris de la festa i que se celebra tradicionalment el 27 de juliol, dia de Les Santes, passarà finalment a demà a les 11 de la nit. També passa a demà el concert previst de Catarres i Biflats i la Xindriada, en aquest cas, aquesta passarà de plaça Santa Anna al Passeig Marítim. Per altra banda, les cercaviles previstes avui, queden també condicionades per la meteorologia, i tot i que, per ara, no es traslladaran a un altre dia (La Desfilada i La Passada), podrien acabar no produint-se si finalment plou durant el migdia i la tarda.

Pel que fa a la resta d'actes previstos que patiran modificacions, destacar el concert d'Smoking Stones i We're not Heroes i les sardanes, que finalment s'anul·len, i el concert de la Big Band Jazz Maresme, que s'havia de fer a l'Escenari Espigó del passeig i finalment passarà al Teatre Monumental.

Els actes previstos a la nit de demà, 28 de juliol, es mantenen però amb algunes modificacions horàries: el Ball de Requisits començarà a les 23.45 h per no coincidir amb el Castell de Focs, i els concerts de Marrinxa s'interrompran durant l'espectacle pirotècnic.

Informa: A.Gual