El cap de la Policia Local, condecorat amb la Creu al Mèrit Policial

Foto: Policia Nacional

L’intendent Major Mateo Sánchez, el cap de la Policia Local de Mataró, ha estat condecorat aquest dimarts amb la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc. Una marca d’honor que se li ha lliurat durant la celebració a Barcelona  del 194è aniversari de la creació de la Policia Nacional.

L’Orde al Mèrit Policial és una distinció espanyola creada per oferir una recompensa especial als membres de la policia. Es va començar a concedir, inicialment només en forma de medalla, el 1943. Actualment s’atorga en quatre categories: la Medalla d’Or, la de Plata, la Creu amb distintiu vermell i la Creu amb distintiu blanc. Aquesta última és la que han concedit ara a l’Intendent Major mataroní i és la única dels quatre guardons que no s’associa a pensions extres en el salari del policia.

Mateo Sánchez ha obtingut aquest mèrit pel reconeixement a la seva trajectòria professional i per la seva col·laboració i cooperació amb el Cos Nacional de la Policia. L’Alcalde de Mataró, David Bote, també va assistir a l’entrega d’aquest guardó, que va tenir lloc a l’Auditori del Fòrum de Barcelona.

 

Informa: M. Gómez