Bankia i la Fundació Iluro subencionen 11 projectes socials amb 30.000 euros

La Fundació Iluro i Bankia destinen 30.000 euros al recolzament d'11 projectes socials de la comarca del Maresme. L'objectiu d'aquest programa de subvencions és impulsar accions que millorin la qualitat de vida de les persones dependents o en risc d'exclusió social. Aquest any, en total s'hi van presentar 17 projectes, sobre els que es va fer la selecció final a partir de criteris com la utilitat social, la capacitat tècnica per desenvolupar-se o la promoció de la normalització i la integració entre d'altres.

Un any en que s'han cobert ajuts de perfils molt diferents, tant a nivell territorial, com a nivell de franjes d'edat, donant suport a projectes adreçats a nens, adolecents i gent gran. Un dels projectes seleccionats és el "Totes plegades", impulsat per l'Associació de Veíns de Rocafonda, en el que es fan classes i tallers d'itegració a dones immigrades.

També s'han beneficiat s'aquestes subvencions la Fundació Sant Joaquim, la Fundació Maresme, la Fundació Junts Autisme o Càritas Interparroquial de Mataró entre d'altres.

 

Informa: A.Gual/ S.Ruiz