Any de rècord per a Eurecat amb més de 1.500 clients

Eurecat

El Centre Tecnològic Eurecat, amb seu al Tecnocampus, tanca el 2018 amb 51 milions d’euros d’ingressos, un 54,6 per cent més respecte l’any 2015, i amb un increment del 89 per cent en el número de clients, que ja superen els 1.500. Unes xifres que el director general de Negoci d’Eurecat, Miquel Rey, ha valorat molt positivament al Mataró al Dia. Rey ha assegurat que aquestes xifres han estat possibles gràcies a la feina d’escoltar als clients i a l’ampliació dels seus àmbits d’actuació. A hores d’ara, amb les diferents integracions que s’han anat fent, han permès obrir el ventall i arribar a més empreses.

La de Mataró és una de les seus que més ha crescut. Un creixement que es tradueix en l’augment de la plantilla, que ha passat d’estar formada per una 50ena de persones a finals de 2012, a una 70ena a dia d’avui. A més, cada cop són més empreses de Mataró i el Maresme que treballen amb Eurecat. Segons Miquel Rey són empreses sobretot del sector tèxtil, que cada cop poden aprofitar serveis més diversos que els ofereix el Centre Tecnològic, amb qüestions relacionades amb la sostenibilitat, la ciber seguretat, la millora de maquinaria tèxtil i teixits.

Des de 2015 el centre tecnològic ha crescut un 133 per cent en la facturació per projectes amb empreses i enguany s’ha situat com la primera organització privada en captació de recursos de fons europeus, amb un total de 65 projectes del prestigiós programa Horitzó 2020 en curs, que sumen més de 30 empreses catalanes en consorci.

Informa: C.Sánchez/ O.Debat