Alumnes de l'Institut Puig i Cadafalch treballen per combatre el malbaratament dels aliments

"Food Waste" i "Healthy Food" són els dos treballs que han fet els alumnes d'ESO de l'Institut Puig i Cadafalch. El malbaratament dels aliments i la promoció d'un consum més sa i responsable han estat els temes d'interès dels estudiants. Alguns dels alumnes han explicat al programa "El Mirador" que llencem una tercera part dels aliments que produïm i que per evitar-ho s'ha de controlar la quantitat de menjar que consumim.

Aquests treballs formen part del projecte internacional Global Scholars, en què estudiants de diferents centres educatius del món treballen en una única temàtica i que això permet veure diferents perspectives. Els alumnes de l'Institut Puig i Cadafalch es mostren molt satisfets amb aquesta iniciativa, ja que han d'utilitzar l'anglès i això també els ajuda a millorar l'idioma. 

La feina d'investigació que han fet els alumnes d'ESO ha quedat reflectida en un vídeo on es mostra les conseqüències dels residus alimentaris que perjudiquen el medi ambient.

Informa: J.Méndez

Tags: