Alimentació saludable per lluitar el càncer

L’alimentació saludable és un dels hàbits de prevenció més importants en la majoria de càncers. Així ho afirma l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) que  considera fonamental ser conscients del què mengem i elaborar menús saludables en el nostre dia a dia. És per això que aquest dilluns, la seva delegació a Catalunya, ha organitzat una trobada amb la xef maresmenca amb set estrelles Michelin, Carme Ruscalleda. Ha estat ella mateixa qui confirma que el secret principal per portar una alimentació saludable és treure’s la mandra de sobre quan es pensa en cuinar.

Un dels ingredients principals perquè això sigui possible és, a més a més, introduir la cuina i l’alimentació en la llista de les coses interessants de la vida quotidiana. De fet, Ruscalleda assegura que, a això, si s’hi suma visitar els mercats de proximitat i degustar els aliments en tranquil·litat, és una recepta perfecte per poder lluitar el càncer a través de l’alimentació.

La conferència de Carme Ruscalleda ha tingut lloc al Casal l’Aliança i ha aplegat a desenes de persones.

Informa: M.Gómez