Ajut de la Diputació per al servei de platges a Mataró

Diputació platges

La Diputació de Barcelona destina prop de 36 mil euros a Mataró per a millorar l’estat i la seguretat de les platges de cara a l’estiu. Una pràctica que es porta a terme cada any  i que arriba a través del programa Xarxa de Governs Locals. En total s’han atorgat uns 36 mil euros al’Ajuntament de Mataró com a subvenció per al Servei de vigilància, salvament i socorrisme a les platges. La Intenció segons la Diputació de Barcelona, segons explica la Diputada de Salut Laura Martínez, és que els municipis tinguin facilitats per a donar un bon servei.

Recordem que aquest estiu serà Pro-activa l'empresa encarregada de la vigilància i socorrisme a les platges de la ciutat. Creu Roja passarà només a gestionar el bany adaptat.

En conjunt, la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments dels 25 municipis costaners de la demarcació la campanya “Cuida les platges i cuida’t tu” per garantir la seguretat de les zones de bany. La Diputació de Barcelona destina 830.000 euros a aquests ajuntaments perquè puguin exercir les seves competències en aquesta matèria

Les 100 platges d’aquests municipis constitueixen un total de 59 km del litoral amb servei de salvament i socorrisme.

 

Informa: O.Debat