Acció simbòlica de "La taca d'oli" per recolzar la vaga general

El moviment "La taca d'oli" impulsa una acció simbòlica per recolzar la vaga i solidaritzar-se amb totes aquelles persones que decidiran sumar-s'hi aquest dijous tot i la penalització econòmica que això suposa a nivell de sou. En aquest sentit el moviment, format pels Avis i Àvies de Catalunya per la Llibertat, preten recollir aportacions econòmiques per cada dia de vaga que després s'enviaran a la Caixa de Solidaritat. Aquesta és la manera que aquest col·lectiu ha escollit per participar de forma activa en la vaga, igual que ho faran altres grups i sectors de la població. 

Les aportacions es podran fer a l'urna de la taca d'oli cada dimecres, que és quan els Avis i Àvies per la Llibertat de Mataró es manifesten davant l'Ajuntament. També es poden ingressar directament els diners al compte de la Caixa de Solidaritat amb les Persones Represaliades Polítiques.

En les propers setmanes, des d'Avis i Àvies per la Llibertat de Mataró també tenen previst presentar al jutjat un manifest signat d'autoinculpació. Un gest, que el mateix col.lectiu ja ha fet en d'altres ciutats catalanes i que  preten exculpar els polítics i líders independentistes que estan essent jutjats pel cas de l'1-O.

Informa: A.Gual / O.Debat / M.Gómez