Jerez: “Hem pres mesures per evitar el col·lapse de trànsit a plaça Granollers”

 Juan Carlos Jerez, regidor de Mobilitat

La coincidència de diverses obres i l’inici del curs escolar són els principals motius del col·lapse viari que hi ha hagut aquests dies a Mataró. Així ho ha assegurat el regidor de Mobilitat, Juan Carlos Jerez, a micròfons de Mataró Audiovisual. Un col·lapse que el regidor reconeix que puntualment es podria tornar a produir, però que assegura que ja està reconduït. Un dels punts neuràlgics de les retencions aquestes últimes setmanes ha estat la plaça Granollers, a causa dels talls de la ronda O’Donell i la limitació de trànsit cap a l’avinguda Puig i Cadafalch  i la Ronda Prim. Unes afectacions que des del govern s’han intentat mitigar canviant la seqüenciació dels semàfors, reforçant la senyalització i desplegant dotacions de la Policia Local per dirigir el trànsit.

Jerez també ha assegurat que s’ha apostat per realitzar diversos talls alhora relacionats amb les obres del dipòsit de la Ronda Bellavista és per acabar-les el més aviat possible i generar les mínimes molèsties als veïns, a la mobilitat i als comerços.

Aquesta setmana està previst que acabin les obres de la Via Sèrgia. Tot i això, el dia 7 estarà afectada per l’Ironman i a partir del dia 8 està previst que hi hagi un nou tall a prop de la Massana, que no ha de tenir una afectació important al trànsit. La resta d’obres en marxa està previst que finalitzin entre finals d’octubre, com la plaça Granollers, i el mes de desembre, com les obres de l’Eix Herrera.

La propera obra que s’iniciarà a la ciutat serà la fase final d’urbanització de la Ronda Cervantes, que està prevista per a principis del 2019.

 

Informa: S.Ruiz