Últims dies de la Fira d'Atraccions més familiar i tradicional

La Fira d’Atraccions i la Fireta de Primavera de Mataró 2019 ja està en marxa des del passat divendres 7 de juny. Una esplanada de 9.000 m2 és a l’abast de totes les persones durant 10 dies al Parc Central de Mataró. De ben sabut, els nens i nenes són els protagonistes en aquestes ocasions, tot i que per als més grans també es disposa d’una zona de bars i restaurants.

Una cita per viatjar a la infància amb els més petits, i que permet gaudir d’un moment familiar. Els avis i els néts són els protagonistes d’aquests esdeveniments.

Les atraccions són l’objectiu central per als visitants, però sempre hi hauran les atraccions preferides pels més valents, i de fet, ens ho expliquen.

La Noria sempre ha estat de les atraccions més reclamades i conegudes pels visitants, però, malauradament, aquest any no ha estat possible la seva incorporació. Com a alternativa es disposa d’altres atraccions i de jocs de punteria i de tir.

Una de les millors fires de Catalunya que es repeteix any rere any i que acull un gran volum de persones per gaudir de moments engrescadors. La fira acabarà aquest proper diumenge. 

Informa: A.Pérez-Vico / L.Fernández